Agenda

Regelmatig hebben wij te gekke evenementen waar je naar toe kan.
Hieronder zie je ze allemaal.

Laden Evenementen

De Toonladders maken zich klaar voor de belangrijkste musicalwedstrijd van het jaar: ‘Op zoek naar het kerstverhaal!’ De prijs is: twee keer spelen voor publiek in Concordia op kerstavond. In de voorrondes, op Zoom, hebben De Toonladders bijna alle andere groepen die meededen achter zich gelaten, behalve De Vrolijke Nootjes.

Het live repeteren blijkt toch weer even wennen. Samenwerken blijkt niet meer zo vanzelfsprekend. Wie pakt wanneer de shine? Waar komen bij sommigen die enorme sterallures vandaan? Waarom is er zoveel jaloezie? De kracht van de groep was toch altijd dat ze zo verschillend maar juist één waren? En dan heerst er ook nog eens plankenkoorts.

Bij De Vrolijke Nootjes gaan de repetities ook niet van een leien dakje. Vanaf het moment dat de verwende dochter van de directeur erbij is gekomen, is alles anders geworden. Ze drukt een flink negatieve stempel op de sfeer. En bij het verdelen van de rollen heeft ze een flinke vinger in de pap. Durft de groep tegen haar in te gaan? Als ook nog één van de grootste talenten gewond raakt, barst de stress helemaal los. Is er soms sprake van sabotage?

Beide groepen zijn vastbesloten om te winnen. Ze geven alles. En het zal er om gaan spannen…

Deze voorstelling werd gemaakt door alle leerlingen van de Talentsmederij:
Aveline, Briget, Iris, Yenthe, Jip, Marith, Imre, Aimee, Svenja, Lynn, Isabelle, Pien, Jasmijn, Floris, Maya, Danique, Anna, Soraya, Sanne, Kenisha, Maud, Sytske, Meike, Jikke en Yfke

Onderleidingvan:
Bart, Irene, Nadieh, Nikita, Stephanie, Karine

Met hulp van:
Rop en Jasmin

Tekst:
BirgitvanderJagt

Techniek:
Concordia

Ga naar de bovenkant