Agenda

Regelmatig hebben wij te gekke evenementen waar je naar toe kan.
Hieronder zie je ze allemaal.

Laden Evenementen

Deze workshopdag wordt gehost door Kunstbende Overijssel, Concordia en de Theatermakerij. Wil je meedoen met deze workshop? Klik HIER om je aan te melden

LET OP: voorlopig worden deze workshops fysiek gegeven. Mochten de maatregelen worden verlengd, dan kan het zijn dat de opzet wordt aangepast. 

Workshop Film door Karine Roldaan

Deel 1 – Camera acteren

Hoe speel je zo realistisch mogelijk een tekst? Hoe kun je echte tranen krijgen en hoe acteer je de slappe lach? Hoe ga je om met de camera? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens deze workshop. We starten met een korte training waarin een aantal acteeroefeningen voorbijkomt. Je krijgt nuttige tips die je meteen kan gebruiken in de vervolgopdracht: het oefenen en spelen van een bestaande filmscène

Deel 2 – Een korte film maken

In het tweede gedeelte ga je zelf aan de slag met het verzinnen en filmen van een eigen verhaal. Je leert hoe je de verschillende filmshots kan gebruiken en hoe je je eigen verhaal vertelt in beelden. Tijdens de workshop ga je met een camera aan de slag om je film op te nemen.

Tijdens de filmworkshops sta je dus voor én achter de camera. Uiteraard kijken we de scènes en opgenomen korte films ook terug.

Klik HIER om je aan te melden

Ga naar de bovenkant