Vanaf 12 jaar

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden voor de Theatermakerij! Op deze pagina kan je je definitief inschrijven voor onze lessen vanaf 12 jaar. We starten vanaf september met de nieuwe cursussen, alle docenten hebben superveel zin om met jullie aan de slag te gaan! We wensen jullie allemaal een fantastisch, fantasievol, humoristisch en creatief theaterjaar!

Wil je nogmaals het aanbod checken? Dat kan hier:

Inschrijfformulier

Cursussen
Selecteer hieronder de cursus die van toepassing is. Schrijf je je in voor meer dan één cursus, dan moet je voor iedere cursus een nieuw inschrijfformulier invullen.
Voor de volgende cursus kan op het moment niet worden ingeschreven en volgt een wachtlijst:
  • Musical 12+, vrijdag 18.00-20.00 uur
  • U contact met ons opnemen om op de wachtlijst te komen
Betaling

Het cursusgeld is gebaseerd op 30 lessen inclusief voorstelling gedurende het theaterseizoen (september 2023 tot en met mei 2024), tenzij anders aangegeven bij de informatie over de cursus.

Betaling van het cursusgeld voor seizoen 2023/2024 is bij Theatermakerij Enschede mogelijk in één keer door middel van een eenmalige machtiging of door middel van een automatisch incasso gedurende 10 maanden (bij kortlopende cursussen geldt een kortere incassoperiode). Selecteer hieronder je betalingskeuze:

Betaling cursusgeld: *
Akkoordverklaring *

Toestemming gebruik beeld- en geluidsmateriaal
Theatermakerij Enschede kan tijdens haar activiteiten beeld- en geluidsopnames maken. Op deze opnames kunnen cursisten duidelijk te zien en te horen zijn. Deze opnames kunnen gebruikt worden voor promotie doeleinden van Theatermakerij Enschede. De naam van de cursist wordt niet gebruikt, tenzij Theatermakerij Enschede hiervoor voorafgaand aan publicatie uitdrukkelijk schriftelijk toestemming heeft gevraagd aan (ouders/verzorgers van) cursist.