Romy de Haas

Ik ben Romy, ik ben 16 jaar en zit in 5VWO. Ik volg al een tijdje zangles en ik wil graag meer leren op het gebied van theater. Ik wil graag theater en zang combineren en ik hoop dat ik hier in de toekomst nog veel mee kan doen.

Christine Meijer

Hoi hoi, ik ben Christine. 24 jaar en in mijn derde midlife crisis. Vandaar mijn interesse in een nieuwe hobby. Ik zit in een tussenjaar en wil het liefst de hele tijd creatief bezig zijn. Toen de Maakers voorbijkwam, wist ik gelijk dat ik mee wilde doen. Muziek maken, toneelspelen, schrijven. Het heeft alles! Komend studiejaar start ik met de studie docerend Theatermaker aan ArtEZ!

Maaike de Haas

Hoi, ik ben Maaike en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Creative Business in Enschede. Op mijn opleiding leer ik verhalen te vertellen door middel van tekst en beeldmateriaal. Ik doe mee met De Maakers, omdat ik het erg leuk vind om met een groep een bijzonder verhaal te vertellen op het toneel. Verder wil ik mezelf ontwikkelen op het gebied van spel en het schrijven.

Bart van Belois

Ik ben Bart en ik ben 17 jaar oud. Ik studeer musicalperformer op Landstede in Zwolle en maak daarnaast mijn eigen muziek. Ik doe mee met de Maakers, omdat ik het idee van veel zelf meewerken aan het ontstaan en maken van de voorstelling mij heel erg aanspreekt.

Cato de Zoete

Hiya ik ben Cato, 17 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding musicalperfomer op Landstede in Zwolle. Ik zocht een stageplek en toen ik hoorde dat wij bij de Maakers zelf dingen zouden maken wilde ik graag mijn stage bij de Maakers lopen. Zo leer ik muziek maken die bij de voorstelling past.

Jon Hasperhoven

Ik ben Jon, ik ben 16 jaar oud en zit in 4 Havo. Ik doe mee aan de Maakers omdat ik graag weer bezig wilde zijn op gebied van theater. Ik heb erg veel zin om met deze mensen uiteindelijk een mooi eindresultaat neer te zetten!

Stijn Bolhuis

Hey mijn naam is Stijn en ik ben 19 jaar en ik studeer aan ArtEZ moving image in Enschede. Vroeger hield ik van kunst maken en acteren, maar toen ik een studiekeuze moest maken besefte ik mij dat ik maar één kant kon kiezen, daarom zit ik bij de Maakers. Hier kan ik mijn kunst verwerken in de vormgeving en ook nog mee spelen in het stuk!

Sasha Peerdeman

Hoi, ik ben Sasha. Ik ben een 23 jaar oude geneeskunde student uit Nijmegen. Toen ik klein was hield ik me veel bezig met theater en muziek. Ik heb gemerkt dat ik dat een beetje mis, dus leek het me heel leuk om aan dit project mee te werken!

Nadia Nieuwland

Hey! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Nadia en ik ben 18 jaar oud. Ik zit nu in me 2de jaar van de acteursopleiding op het Deltion College in Zwolle. De reden dat ik mee doe is omdat het project de Maakers mij erg leerzaam lijkt door de manier van werken en ik daarom veel nieuwe dingen kan leren en mee kan nemen naar wat ik nog allemaal ga doen in de toekomst. Vooral het proces van het maken van deze voorstelling is erg vet, omdat je met niets begint en met een toffe voorstelling eindigt.

Jonas Roele

Hey, ik ben Jonas. Ik ben 17 en doe de kunstklas muziek op het kottenpark. Ik hou al mijn hele leven van muziek maken en het leek me daarom heel erg leuk om mee te doen aan de Maakers en om daar als muzikant aan bij te dragen.

Stef Jongbloed

Mijn naam is Stef Jongbloed. Ik ben in 2021 afgestudeerd als acteur aan de Podiumacademie in Almelo. Ik doe voor de tweede keer mee aan de Maakers, omdat ik veel had gehoord over de plannen van deze editie en daar heel geïnteresseerd in werd. Ik hoop dat iedereen net zoveel van het eindproduct geniet als wij ervan genieten om het te maken.

Thijs

Hoi! Ik ben Kes. Ik ben twintig jaar oud en ik studeer momenteel aan ArtEZ Conservatorium in Enschede, waar ik MediaMusic doe met het profiel Songwriting & Production. Ik doe mee met de Maakers, omdat het me een leuke uitdaging lijkt eens de theaterwereld in te duiken en te kijken of het wat voor me is!

Word Maaker net als Kes!