For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Wat is de Theatermakerij?

Theatermakerij Enschede is dé theaterschool in Twente waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen bezig kunnen zijn met theater, musical, muziektheater en film.

De Theatermakerij is een theaterschool met een doorlopend aanbod van theater- muziektheater- musical- en filmcursussen voor iedereen vanaf 5 jaar. De cursussen worden begeleid door gepassioneerde theater-musical- en zangdocenten met een afgeronde theateropleiding/conservatorium. Kinderen kunnen beginnen met het volgen van lessen als ze 5 jaar zijn en zich blijven ontwikkelen tot ze eventueel voor een theateropleiding kiezen. Maar ook in andere vervolgopleidingen geldt de opgedane theaterervaring als winst. Naast het reguliere aanbod biedt de Theatermakerij diverse trajecten en activiteiten aan in het kader van talentontwikkeling. Voor deze projecten en activiteiten wordt nauw samengewerkt met verschillende Culturele ondernemers, theaters, gezelschappen en instellingen. Sinds 2021 is er op zaterdagen de Talentsmederij. Deze zaterdagacademie is er voor kinderen en jongeren die intensief met theater/musical aan de slag willen. Voor de Talentsmederij worden audities afgenomen.
De Theatermakerij onderneemt, bedenkt, werkt samen, initieert en groeit.

Aanbod

Lessen tot
12 jaar

Aanbod

Lessen vanaf
12 jaar

Ontmoet

De Maakers

Bekijk de

Talentsmederij

Je kind wil graag aan theater doen. Is er thuis te weinig geld?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Leergeld Enschede kunnen helpen! Als je hier gebruik van maakt, betalen wij voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar de contributie / het lesgeld.
Neem contact op als je hier gebruikt van wilt maken.