Het Vrije Woord

 

Lieve en beste theatermakers, ik heb vanavond genoten van jullie uitvoering over het vrije woord. Wat origineel! Mijn compliment geldt echt voor alles, niet alleen de inhoud dus. Evengoed voor de vondst om te zingen en acteren op de maat en met de bewegingen (regel vol, wagen terug) van de ouderwetse typemachine. En b.v. voor dat weergeven van marcherende soldaten met het knisperen van kranten. Prima ook die link naar de coronacrisis; knap doordacht. Zo zou ik nog best even door kunnen gaan…

En natuurlijk hartelijk dank voor het prachtige boeket dat ik vanmiddag kreeg. Was niet nodig geweest, hoor je dan te schrijven, maar ik vind het wel heel leuk. Heb me met plezier laten interviewen. Veel succes met volgende producties.

Hartelijke groet, Wim Timmers

2021-05-04 21:53:35 | door Wim Timmers

Theater makerij 3 ritten kaart

 

Een tijdje terug zag ik op Social Media het bericht voorbij komen van de Theatermakerij “ 3 rittenkaart”. 3 Zaterdagen konden konden kindjes van 6 tm 8 zich aanmelden om kennis te maken met toneel, zelf heb ik ook altijd aan toneel gedaan, ik was altijd bezig met toneel muziek, dans.., ik werd enthousiast, want mijn zoontje Morris (7 jaar) zei me laatst nog dat hij op toneel wilde, zo gezegd, zo gedaan! Wat was het een succes en wat heeft hij genoten! De eerste zaterdag was het thema “Avontuur” tweede thema “Helden” en de laatste “ Sprookjes”. Ze kregen zelfs nog een certificaat mee..:) . Wat een leuke meiden en wat goed georganiseerd & geregisseerd! Dikke 👍🏼, ontzettend bedankt Karine, Nikita & Iris.

2021-03-30 10:18:16 | door Lottie Menzo

 

Musical

Vroeger toen ik klein was hield ik al heel erg van zingen dansen en optreden voor mijn familie en andere mensen. Ook maakte/probeerde ik films te maken. Toen een vriendin van mij zei dat ze op musical/theater wou leek mij dat ook super leuk. Alleen moesten we toen nog een half jaar wachten omdat het midden in het jaar was. Uiteindelijk is zij het niet gaan doen maar ik wel. Ik doe het nu bijna 2 jaar en ik vind het super leuk! Dus als je erover nadenkt om musical lessen te doen, zeker doen! Je maakt ook een leuke voorstelling met je groep!!

2020-06-22 09:11:20 | door Sanne

 

Theatermakerij

Ik wist altijd al dat zingen mijn ding was. Ik deed het al voordat ik 2 was. Ik praat ook graag en ben nooit echt slechte cijfers gekregen voor opdrachten waarbij ik openbaar moest spreken. Toen ik een paar maanden geleden van mijn huidige sport af ging, wist ik het zeker. Ik wilde aan musical doen! Mijn moeder en ik hebben een poosje gezocht toen ik er achter kwam dat mijn beste vriendin ook musicalles volgt. Ik vroeg waar ze les kreeg en ze zei dat het hier was. Het was alsof het gewoon moest-zijn. Het was perfect! Ik kon iets doen wat ik super graag wou voor al een lange tijd, ik zat op dezelfde activiteit als mijn beste vriendin en wat ook niet onhandig was, was dat het redelijk dichtbij lag. Ik zit nu een paar maand op deze theaterschool in de musicalgroep van 13+. Ik ga iedere week met veel plezier hier heen. Het is iets waar ik naar uit kan kijken als ik een zware dag heb gehad. Inmiddels hebben al meerdere andere vrienden van mij intresse getoond in deze lessen en ik zei zonder twijfel dat ze geen spijt zouden krijgen als ze kwamen. En toch, na alles was het gene was ik het meeste respecteer is dat ik later kwam en toch super welkom was in de groep. Ik kan het met iedereen prima vinden en de theater makerij is een sowieso een van de dingen die ik het leukste vind om te doen!

2020-06-21 21:58:07 | door S.Korte
Filmfeestje

 

Gisteren heeft onze dochter Lisa (11 jaar) een filmfeestje gevierd bij Karine.

Alle 8 de kinderen waren laaiend enthousiast en het was ook superleuk om te zien hoe zo’n film ontstaat.

Karine heeft het heel leuk geregiseerd en georganiseerd en het eind resultaat is heel leuk geworden.

Dank je wel Karine.

2019-09-29 10:22:00 | door Nicolle

 

Theaterlab/Theatermakerij

Bij de Theatermakerij heb ik een liefde voor theater ontwikkeld. De lessen zijn gevarieerd, leerzaam, professioneel en superleuk. Naast de reguliere lessen heb ik ook mee mogen doen aan veel projecten. De kracht van de Theatermakerij is Karine. Zij is professioneel, gepassioneerd en enthousiast. Maar haar beste kwaliteit is haar betrokkenheid, ze heeft oog voor iedereen en geeft elk kind de ruimte om zich te ontplooien. Ieder kind heeft inbreng, voelt zich op zijn/haar gemak en wordt gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

2018-03-15 12:48:57 | door Wietse Stuiver

 

Theatermakerij

3 jaar geleden ben ik theaterlessen gaan volgen bij de Theatermakerij. Ik kom zelf uit Haaksbergen, maar ik kon geen leuke theaterschool vinden. Totdat mijn moeder met een krantenbericht van de Theatermakerij aankwam. Ik ben blij dat ik hier theaterlessen ben gaan volgen, ik heb veel geleerd bij de Theatermakerij, naast de normale lessen zijn er ook veel workshops die het meedoen echt waard zijn. Twijfel dus niet langer en schrijf je in!

2018-01-26 22:49:10 | door Rozemijn

 

Theaterlab

De theatermakerij bewijst met het theaterlab dat ze echt inspelen op alle leeftijden! Voor mij als beginneling was het heel spannen, dit was echter helemaal niet nodig! Karine en de andere docenten lieten mij gelijk thuis voelen. Ook krijg ik goede speel tips en luisteren ze goed naar wat je wel en niet wilt. Ik heb al zoveel geleerd en dit alles met enorm veel passie en plezier:) een echte aanrader!

2018-01-22 22:44:56 | door Celine

 

Filmklas

De filmklas is pas begonnen maar ik weet nu al zeker dat het extreem leuke lessen worden! De leraren zijn super goed in hun vak en je leert veel. Echt een plek waar je je kan ontplooien als acteur/actrice zijnde.

2018-01-22 22:11:25 | door Merlijn

 

 

Lessen

Elke les is weer anders , je leert veel verschillende stylen ik zie de theater les als een op-leukertje van de week, even geen werk en school maar gewoon lekker in allerlei rollen in leven en vooral plezier hebben met je groep. Wat dat is toch het belangerijkste? Plezier hebben.

2018-01-15 17:44:08 | door Roxan